Mahi: ''Vraag me af waarom we de eerste helft niet zo zijn gestart''

FC Groningen speelde zondag met 1-1 gelijk tegen AZ. De eerste helft hadden de Groningers het lastig, maar in de tweede helft werd de rug gerecht.

"De eerste helft hadden we niet veel te vertellen", aldus Mahi tegenover FOX Sports. "In de tweede helft hebben we het goed opgepakt en hebben we toch nog een puntje binnengesleept. Ik denk dat er wel nog wat werk aan de winkel is, want als je ziet hoeveel kansen zij de eerste helft creëren... Als je kijkt hoe we het de tweede helft oppakken, dan vraag ik me af hoe we niet zo de eerste helft kunnen starten."

In de tweede helft creëerden de voorhoedespelers veel meer kansen dan de eerste helft. "We kregen wat meer bruikbare ballen. Daar kan ik dan ook wat meer mee, want de eerste helft was het voor mijn gevoel echt helemaal niks. De tweede helft kreeg ik wat meer ballen naar me toe, dan zie je ook dat het wat lekkerder gaat", geeft Mahi aan.

Mimoun Mahi werd door Faber eindelijk weer eens in de spits geposteerd, die dan ook erg blij was. "Je ziet gelijk dat ik me weer lekker voel. Dat ik eindelijk weer in de spits sta en ook weer een doelpuntje maak is wel een fijn gevoel. Ik hoop dat ik daar kan blijven zolang ik het goed blijf doen. Op alle voorhoedeposities kan ik doelpunten maken en ben ik gevaarlijk, alleen ik denk dat ik als spits het gevaarlijkst ben", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties