"Als Jetro Willems nog zestig procent uit zijn PSV-tijd heeft..."

Glenn Helder zag afgelopen week twee oude bekenden terugkeren in de Eredivisie: Danny Hoesen en Jetro Willems. De oud-voetballer zegt dat dit iets zegt over de Eredivisie.

“Voor FC Emmen….”, begint Helder terwijl hij met zijn handen applaudisseert. “Tuurlijk ken ik die jongen. Hij scoorde voor Ajax tegen FC Barcelona. Hij is naar Amerika gegaan. Misschien wil hij wel het verschil maken bij FC Emmen. Ik denk dat FC Emmen de handen dicht mag knijpen.”

Ook Jetro Willems keerde terug in de Eredivisie. Hij is op proef bij FC Groningen. “In die tijd bij PSV op de linkerflank. Als hij zestig procent van zijn kunnen van toen nu nog heeft dan mag FC Groningen zeker zijn handen dichtknijpen.”

Helder vindt het positief dat dergelijke spelers terugkeren. “Je ziet de tendens en die vind ik positief. Als zulke jongens die ook ergens anders heen kunnen, hiervoor kiezen, dan zegt dat wel iets. Dat is ook weer goed voor Nederland.”

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties