Arjen Robben deelt anekdote: "Daardoor was ik te laat op de training"

Arjen Robben in het shirt van FC Groningen
Arjen Robben in het shirt van FC Groningen Foto: © Pro Shots

Arjen Robben was één van de fanatiekste spelers die het Nederlandse voetbal heeft gekend. Maar zelfs de oud-aanvaller van FC Groningen en PSV kwam ooit te laat op een training.

"Ik was altijd heel serieus en gedisciplineerd. Ik kwam nooit te laat", begint de oud-international van Oranje bij het programma Sterren op het Doek. De aanvaller ontmoette toen Bernadien, zijn huidige vrouw. "Door die eerste kus kwam ik te laat op de training. Ik wilde niet weg, haha. Eerst moest het moment van de eerste kus gebeuren. Dat duurde en duurde maar, waardoor ik te laat kwam op de training."

Robben kreeg echter geen straf van zijn toenmalige trainer. "Die wist hoe ik in elkaar zat. Hij lachte en het enige wat hij vroeg, was: "was ze het waard?" De aanvaller antwoordde: "Ja, ze was het waard, trainer", aldus Arjen Robben.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties