Bacuna baalt van verlies: "Je zag bij Feyenoord veel slordigheden"

Leandro Bacuna en Igor Paixao
Leandro Bacuna en Igor Paixao Foto: © Pro Shots

FC Groningen-speler Leandro Bacuna baalt van de bekernederlaag tegen Feyenoord (2-1), maar de middenvelder is ook trots. De aanvoerder zag zeker wat kansen tegen de Rotterdamse club, maar de Trots van het Noorden verloor uiteindelijk wel en loopt de bekerfinale mis.

"We waren heel dichtbij", begint Bacuna bij ESPN. "In de tweede helft verdedigden we te veel. Die goal viel toch, want zij gingen pushen voor de gelijkmaker. Feyenoord heeft natuurlijk kwaliteiten en dan komen ze er wel doorheen. De trainer wilde dat we hoog druk zouden geven en dat deden we vanaf de eerste minuut. De spitsen werden daardoor wel sneller moe, dus dan wordt het moeilijk."

Bacuna zag dat er mogelijkheden lagen tegen Feyenoord. "Je zag bij hun veel slordigheden, dus dan kunnen wij ons moment pakken. Daar creëren wij kansen, dus ik denk dat wij trots mogen zijn. We wilden de 1-0 zo lang mogelijk volhouden en zorgen dat de fans zich gingen frustreren."

"Je weet dat als ze die 1-1 maken dat ze door gaan pushen." Voor FC Groningen blijft het doel van dit seizoen nog hetzelfde: "De Eredivisie halen is ons streven. Even treuren en dan zorgen dat we die tweede plek pakken", aldus Bacuna.

Lees meer:
0 reacties