Bacuna weet niet waar toekomst ligt: ''Verlengen of weg, dat zien we dan wel''

Juninho Bacuna weet nog niet wat de toekomst voor hem brengt. De 20-jarige middenvelder heeft nog een contract tot medio 2019, en omdat FC Groningen hem niet gratis wil laten gaan staat deze zomer daarom op een kruispunt. Gaat hij verlengen, of kiest hij voor een vertrek? 

"Verlengen of weg, dat zien we dan wel. Ik focus me nu op de komende wedstrijden. Natuurlijk wil ik graag stappen maken. Maar ik focus me op het nu, op Groningen. En ik denk dat het ook gewoon de prioriteit moet zijn", zegt Bacuna in gesprek met RTV Noord.

"Groningen is de club waar ik altijd heb gevoetbald en dat zal ik ook nooit vergeten. Dus ik blijf altijd alles geven voor Groningen", zegt de middenvelder, die bezig is aan een sterke periode. Onlangs leverde hem dat de complimenten op van Willem van Hanegem. "Dat geeft wel een positieve vibe, het betekent dat je goed bezig bent."

"Na de winterstop had ik even een dipje en kwam ik op de bank te zitten. Daarna heb ik het goed opgepakt en zet ik elke dag en elke wedstrijd weer een goede stap. Ik moet zorgen dat ik me zo blijf ontwikkelen en dan kan ik aan het einde zeggen dat ik een goed seizoen heb gedraaid. Dat probeer ik te doen", besluit Bacuna. 

Lees meer:
0 reacties