Biseswar over 'complot' loting: "Zou toegeven als het niet zo was"

Diego Biseswar verricht de loting en pakt gelijk Feyenoord
Diego Biseswar verricht de loting en pakt gelijk Feyenoord Foto: © Twitter

Feyenoord lootte afgelopen weekend FC Groningen in de halve finale van de KNVB-beker. Deze werd verricht door oud-Feyenoorder Diego Biseswar en dat leverde nog wel wat commotie op. Feyenoord speelt weer thuis en Biseswar zou niet genoeg hebben 'gehusseld'.

Tegenover Voetbalzone zegt Biseswar over de loting het volgende. "Een mooie loting voor ons Feyenoorders. Ik denk dat FC Groningen niet zo blij met me is." De andere halve finale in het bekertoernooi gaat tussen SC Cambuur en NEC. "Ik denk dat het twee mooie wedstrijden zijn", aldus Biseswar die werd beticht van een complot.

Later kwam er inderdaad kritiek. "Wat heb ik verkeerd gedaan dan?" Biseswar zou het balletje van Feyenoord niet hebben gehusseld voordat hij het pakte. "Nee, nee, nee. Voor de uitzending heeft die meneer gehusseld, de commissaris. In de uitzending heeft hij ook een keer gehusseld. De eerste keer hoefde ik volgens mij zelf niet te husselen. Dus toen pakte ik er een uit, en dat was mijn cluppie. Daarna heb ik wel gehusseld. Ik denk niet dat dat eerste balletje speciaal voor mij klaargelegd is. Ik ben altijd eerlijk en ik zou het toegeven als het niet zo was, maar het was gewoon fair", besluit de oud-voetballer.

Lees meer:
0 reacties