Blokzijl langer bij FC Groningen: "Wil een belangrijke speler worden"

FC Groningen heeft het contract van Thijmen Blokzijl verlengd. De 18-jarige verdediger staat nu tot medio 2026 onder contract bij de Trots van het Noorden, met een optie voor nog een jaar. Bij de start van de tweede seizoenshelft kreeg Blokzijl een basisplaats, die hij vervolgens niet meer afstond.

"Ik ben niet alleen speler, maar ook supporter van deze club", zegt Blokzijl op de clubsite van FC Groningen. "Van jongs af aan ging ik als jongetje met mijn opa als supporter naar Euroborg. Ik ben fan van Virgil van Dijk, maar niet alleen omdat hij op dezelfde positie speelt als ik."

"Ik vind het geweldig dat ik nu zelf in Euroborg mag voetballen in het groen-witte shirt. Daar ben ik trots op. Uit dit contract spreekt vertrouwen en waardering. Ik wil mij hier de komende jaren verder doorontwikkelen en ik geloof dat er bij deze club genoeg mensen zijn die mij daarbij kunnen helpen. Ik wil een belangrijke speler worden voor het team en de club aan successen helpen. Ongeacht de stand", aldus Blokzijl.

Lees meer:
0 reacties