BREAKING | FC Groningen stelt Langeler aan: "Snel mijn plek gevonden"

Art Langeler voor de camera van ESPN
Art Langeler voor de camera van ESPN Foto: © Pro Shots

FC Groningen gaat werken met een nieuw technisch organisatiemodel, waaraan algemeen directeur Wouter Gudde leiding gaat geven. Een nieuw gezicht in de Groningse organisatie is Art Langeler. Hij wordt de nieuwe manager Voetbal en Opleiding.

Langeler heeft bij FC Groningen een contract getekend tot medio 2026. Zijn opdracht luidt met name te zorgen voor een eenduidige werkwijze en manier van voetballen van het eerste elftal tot en met alle jeugdteams. De voormalig bondscoach van Curaçao is blij met zijn overstap naar Groningen.

"Ik heb mijn plek snel gevonden bij deze mooie club en ben positief over de kwaliteiten binnen FC Groningen", vertelt de kersverse Groninger tegen de officiële clubkanalen van FC Groningen. "In mijn nieuwe rol worden de doorstroom van jeugdspelers, eenduidigheid in speel- en trainingswijze en een goede interne samenwerking met de verschillende afdelingen op Sportpark Corpus den Hoorn belangrijke pijlers. Samen met de collega’s die werkzaam zijn in het TopsportZorgCentrum denk ik in deze nieuwe functie een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de groei van FC Groningen."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
12 NEC 34 -3 39
13 Fortuna Sittard 34 -23 36
14 FC Volendam 34 -29 36
15 Excelsior 34 -39 32
16 FC Emmen 34 -32 28
17 SC Cambuur 34 -43 19
18 FC Groningen 34 -44 18
Bekijk de hele stand