Breij blijft bij eerste elftal: ''Ik moet zo dicht mogelijk tegen de basis aankomen''

Goed nieuws voor Michael Breij. De 21-jarige aanvaller maakt sinds deze week officieel deel uit van de eerste selectie van FC Groningen. Hij is een tevreden man.  

''Ik ben er heel blij mee'', vertelt Breij in gesprek met FC Groningen TV. ''In het begin van de voorbereiding had ik al een gesprek met de trainer. Die zei toen dat ik goed bezig was en de lijn moest doortrekken. Dat gaf toen al veel vertrouwen. Uiteindelijk hoorde ik woensdag dat ik definitief bij het eerste elftal mag blijven. Natuurlijk werd er ook gezegd dat ik nog grote stappen moet zetten om een vaste waarde te worden. Als ik me blijf door ontwikkelen, dan maak ik me er niet heel veel zorgen over.''

Breij debuteerde vorig seizoen al in de Eredivisie. Hij weet wat hij dit seizoen wil. ''Ik moet zo dicht mogelijk tegen de basis aankomen. Daar bedoel ik mee dat ik een van de eerste wil zijn die gaat invallen. Dat hoop ik natuurlijk. En vanuit daar moet ik kijken hoe ik het aanpak. Misschien dan naar een basisplaats toewerken.''

Lees meer:
0 reacties