Buijs: "Ik ben een slechte trainer of jongens hebben het niveau niet"

Danny Buijs voor de camera van ESPN
Danny Buijs voor de camera van ESPN Foto: © Pro Shots

Danny Buijs heeft zaterdagavond uitgehaald naar zijn spelers. De ploeg boekte tegen Sparta Rotterdam de vijfde nederlaag op rij. De trainer heeft geen verklaring voor de vrije val.

"Het is heel frustrerend. Als er wat anders wordt gevraagd, zijn sommige jongens zich daarvan niet doordrongen. Of ze kunnen het gewoon niet. Maar of ik ben een slechte trainer, of een aantal jongens heeft het niveau niet", zegt hij tegen RTV Noord. Vooral de defensie moet het ontgelden. In de laatste vijf duels kreeg de ploeg twaalf doelpunten om de oren.

"Wij hebben drie jaar lang aangetoond dat wij verdedigend bij de top vijf van Nederland behoren. Dit seizoen hebben wij twee keer de nul gehouden. Als het verdedigend goed staat, dan levert dat punten op", aldus Buijs, die daarbij ook naar doelman Peter Leeuwenburgh wijst. "Op dit moment is het niet goed genoeg voor de subtop."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties