Buijs kraakt FC Groningen: "Er zit niemand met verstand van voetbal"

Danny Buijs
Danny Buijs Foto: © Pro Shots

Danny Buijs was tussen 2018 en 2022 de trainer van FC Groningen, en heeft hard uitgehaald naar zijn oude club. De Trots van het Noorden is afgelopen zondag definitief gedegradeerd uit de Eredivisie en Buijs vindt dat er te weinig voetbalkennis is in de Raad van Commissarissen.

"In de Raad van Commissarissen (RvC) zit niemand met verstand van voetbal", zo vertelt Buijs in gesprek met RTV Noord. "Hoe kan het dat een Paul Matthijs, een Arjen Robben, een Erwin Koeman daar niet zit?" Buijs vraagt zich af hoe de mannen überhaupt tot de Raad zijn gekomen. "Er zitten daar vijf mensen."

"Een is gekozen en vier zitten daar door hun netwerk, als ik het zo mag omschrijven, door vriendjespolitiek. Daar zitten mensen in die misschien niet eens dagelijks met de club bezig zijn, maar die moeten wel het hele proces beoordelen en bewaken", zo besluit Buijs.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties