Buijs na dit seizoen weg bij FC Groningen: "Altijd dankbaar voor"

Danny Buijs
Danny Buijs Foto: © Pro Shots

Danny Buijs vertrekt na dit seizoen als hoofdtrainer van FC Groningen. Het aflopende contract van de hoofdtrainer wordt niet verlengd, zo meldt FC Groningen op de officiële website. Ook assistent-trainer Adrie Poldervaart moet de Trots van het Noorden verlaten.

"Wij hebben als directie een evaluatie met elkaar gevoerd en zijn daarbij tot de conclusie gekomen dat we geen contractverlenging aangaan", zegt technisch directeur Mark-Jan Fledderus. "Danny heeft als hoofdtrainer tot nu toe goed gepresteerd bij FC Groningen en daarvoor verdient hij absoluut de complimenten. We zijn er met elkaar van overtuigd dat we ook dit seizoen goed en succesvol kunnen afmaken. Daar gaan we met elkaar keihard aan werken."

Buijs dankbaar

Danny Buijs sluit zich daarbij aan. "Vier jaar geleden heb ik de kans gekregen om hoofdtrainer van FC Groningen te worden", vertelt hij. "Daar blijf ik de club altijd dankbaar voor en ik ben er trots op wat we in die periode met elkaar hebben bereikt. We hebben sportieve prestaties geboekt en spelers hebben zich individueel kunnen ontwikkelen in onze manier van werken."

"Maar vooral de binding tussen club, team en supporters is in die jaren in mijn ogen op een ongelooflijk positieve manier gegroeid. Na dit seizoen ga ik een nieuw avontuur aan. Tot die tijd gaan we er met elkaar alles aan doen wat binnen onze mogelijkheden ligt om ook dit seizoen succesvol af te sluiten", aldus Buijs.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 7 aug. 2022, 12:15
Eredivisie
FC Groningen -
-
FC Volendam -
zo 14 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Ajax -
-
FC Groningen -
zo 21 aug. 2022, 12:15
Eredivisie
FC Groningen -
-
Go Ahead Eagles -
vr 26 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
NEC -
-
FC Groningen -
zo 4 sep. 2022, 16:45
Eredivisie
FC Groningen -
-
Vitesse -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
3 Excelsior 0 0 0
4 FC Emmen 0 0 0
5 FC Groningen 0 0 0
6 FC Twente 0 0 0
7 FC Utrecht 0 0 0
Bekijk de hele stand