Buijs na drie nederlagen op rij op straat gezet door KV Mechelen

Danny Buijs
Danny Buijs Foto: © Pro Shots

Danny Buijs is op straat gezet door KV Mechelen. De Nederlandse trainer is na drie nederlagen op rij ontslagen bij de Belgische ploeg.

Assistent-trainer Steven Defour neemt de werkzaamheden van Buijs over. KV Mechelen eindigde afgelopen seizoen nog als zevende, maar moet het nu doen met een dertiende plaats. "We geloofden echt in een samenwerking op lange termijn, want Danny is een voetbaldier met veel voetbalkennis en een sterke communicatie. De resultaten volgden echter niet en daarom nemen we deze beslissing", zegt algemeen directeur Frank Lagast.

Mechelen gaat nu dus verder met Defour. "Er is voldoende kwaliteit aanwezig in deze spelersgroep, ook al tonen de resultaten en de manier van spelen dat misschien niet. Steven focust zich nu op de wedstrijden tegen Standard Luik (woensdag, red.) en KAS Eupen (zaterdag) en blijft ook nadien aan als hoofdcoach", aldus directeur Gert van Dyck.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties