Buijs ziet oud-Groninger uitblinken: "Hij doet het extreem goed"

Danny Buijs voor de camera van ESPN
Danny Buijs voor de camera van ESPN Foto: © Pro Shots

FC Groningen-trainer Danny Buijs is verrast door de prestaties van Thijs Dallinga. De jonge spits speelt momenteel voor Excelsior en heeft maar liefst 24 doelpunten achter zijn naam staan.

"Ik had wel verwacht dat Thijs het goed zou gaan doen bij Excelsior. Maar die 24 doelpunten had ik niet verwacht, zo eerlijk moet ik zijn", zegt Buijs in gesprek met het Algemeen Dagblad. Zelf speelde hij ook meerdere jaren voor de ploeg uit Rotterdam.

"Hij doet het extreem goed en scoort aan de lopende band. We hebben hem eind vorig jaar weer bij de groep gehaald na een lange blessure. Hij trainde toen regelmatig mee en is een paar keer ingevallen. Hij was een paar keer dicht bij een doelpunt in de Eredivisie", weet de trainer.

Buijs vindt het dan ook logisch dat hij het goed doet. "Als je dan een niveau lager gaat spelen in de Keuken Kampioen Divisie, verwacht je wel dat hij daar iets gaat laten zien. Maar dat hij er al 24 heeft gemaakt, dat is echt heel knap. Hopelijk voor hem blijft hij die lijn doorzetten. Maar ons is er alles aan gelegen om te zorgen dat dat woensdag even niet het geval is."

Weet FC Groningen zaterdag te winnen bij Heracles Almelo? Bij BetCity.nl krijg je dan 3.55x je inzet. Registreer je nu via deze link en krijg ook nog een Free Bet van 20 euro bij een storting van 20 euro! Zet je Free Bet op FC Groningen en pak 51 euro winst! Grijp die kans!

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties