Dammers krijgt 'behoorlijke tik': "Sta er uiteraard niet achter"

Wessel Dammers
Wessel Dammers Foto: © Pro Shots

Wessel Dammers is het kind van de rekening geworden bij FC Groningen. De oud-speler van Feyenoord is zijn basisplaats kwijtgeraakt bij de Trots van het Noorden, ondanks zijn goede spel van de laatste weken.

"Ik sta er uiteraard niet achter", baalt Dammers in gesprek met het Dagblad van het Noorden. "Ik vind gewoon dat ik moet spelen, zeker als ik kijk hoe ik me de afgelopen weken heb gemanifesteerd."

Hij steekt zijn teleurstelling niet onder stoelen of banken. "Als ik in een mindere fase zit, zou het gemakkelijker te accepteren zijn dan nu", geeft hij aan. "Het is een behoorlijke tik als mijn naam daadwerkelijk niet in de opstelling voorkomt. Er zitten veel leuke kanten aan het vak van profvoetballer, maar deze dingen behoren absoluut tot de 10 procent die ruk zijn. Je wilt geen twijfels over je positie."

Trainer Danny Buijs heeft aangegeven dat hij om tactische redenen gepasseerd is tegen PEC Zwolle. "Leuker om te horen dan dat je niet goed genoeg bent, maar het geeft ook een gevoel van onmacht. Wat als ik er nou vier in had geschoten? Wat was dan de tactische overweging geweest? We hebben tegen Fortuna overtuigend met 4-1 gewonnen. Je had ook aan dat elftal vast kunnen houden. Maar goed, we gaan het zien", aldus Dammers.

Vermoedelijke opstelling FC Groningen: Leeuwenburgh; Kasanwirjo, Te Wierik, Sverko, Van Hintum; Duarte, Irandust, Ngonge; El Hankouri, Strand Larsen en Suslov.

Weet FC Groningen vrijdag te winnen van PEC Zwolle? Bij BetCity.nl krijg je maar liefst 1.85x je inzet bij een zege van FC Groningen. Registreer je nu via deze link en krijg ook nog een Free Bet van 20 euro bij een storting van 20 euro! Grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties