Danny Buijs sprak met Eredivisieclub: "Dat ga ik niet doen"

Danny Buijs voor de camera van ESPN
Danny Buijs voor de camera van ESPN Foto: © Pro Shots

Danny Buijs zit sinds zijn ontslag bij KV Mechelen al weer een tijd zonder club. Inmiddels is de trainer weer toe aan een nieuwe job.

Bij Goedemorgen Eredivisie van ESPN vertelt de voormalig trainer van FC Groningen dat het de laatste tijd weer kriebelt. Verschillende clubs uit binnen- en buitenland zouden geïnteresseerd zijn in de 40-jarige oefenmeester. "Mijn voorkeur gaat uit naar in Nederland blijven", vertelt hij.

Hans Kraay jr. noemt ADO Den Haag, die nog geen trainer voor volgend seizoen heeft. "Ik wil op voorhand geen nee zeggen, want ADO Den Haag is een hele bijzondere club", reageert Buijs. "Het is een hele mooie club, maar ook een moeilijke club. Dat is de laatste jaren ook wel gebleken. Ik weet niet wat zij gaan doen richting het nieuwe jaar."

Ook weet de analist dat Buijs gepolst is door FC Emmen. "Ik heb met FC Emmen gesproken", bevestigt de clubloze oefenmeester. "Ik weet niet of ze mij wilden kiezen, maar ik heb gezegd dat ik dat niet ga doen."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties