De Wolf over duel tegen FC Groningen: "Zou fantastisch zijn"

John de Wolf als speler van FC Groningen
John de Wolf als speler van FC Groningen Foto: © Pro Shots

Deze week ontvingen de mannen van De Eerste de Beste de assistent-trainer van Feyenoord in hun podcast: John de Wolf. Via de telefoon stelde ze hem een aantal vragen en blikten vooruit op het bekerduel tussen Feyenoord en FC Groningen, twee clubs waar De Wolf voor uitkwam.

De Wolf kijkt uit naar het duel tussen zijn huidige en voormalige werkgever. De Wolf: "Het is altijd speciaal wanneer je speelt tegen een club waar je heel veel plezier hebt beleefd en ook succes heb gehad. We hebben elk jaar Europees gespeeld, de bekerfinale gehaald, zijn een keer derde geëindigd en zelfs nog een jaar boven Feyenoord. Het was een mooie tijd in het Oosterpark, dus dat blijft altijd een speciaal gevoel."

Hij ziet in dat FC Groningen erg goed bezig is. "Ze zijn niet voor niets in de halve finale gekomen. We gaan het voorbereiden zoals we dat bij elke andere bekerwedstrijd zouden doen. Het zou fantastisch zijn om een bekerfinale in de eigen Kuip te spelen. De laatste keer was met Dick Advocaat, maar toen mochten we hem door de corona niet spelen. Dat is het enige wat ik erover kan en mag zeggen, want technisch en tactisch zijn het normaal gesproken Arne Slot en Dennis te Kloese die over de club praten", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties