Derksen fileert oud-speler FC Groningen: "Slechtste van de Eredivisie"

Johan Derksen bij Vandaag Inside
Johan Derksen bij Vandaag Inside Foto: © Pro Shots

Johan Derksen begrijpt dat Joris Mathijsen is ontslagen als technisch directeur van Willem II. De analist vindt dat Mathijsen mag worden afgerekend op de aankoop van oud-FC Groningen-speler Wessel Dammers.

"Joris Mathijsen, de technisch directeur van Willem II is ontslagen, maar volkomen terecht", opende Derksen zijn verhaal bij Vandaag Inside. "Er was bij FC Groningen een centrale verdediger, Dammers, dat was de allerslechtste centrale verdediger in de Eredivisie, en Willem II heeft hem gekocht."

"Die kan er helemaal niks van", vervolgt de voormalig hoofdredacteur. "Alleen maar balverlies, kan niet opbouwen, kan niet verdedigen. Hij krijgt alleen altijd een '4' in de krant omdat hij zich omgekleed heeft. Mathijsen, die zelf op die positie speelde, had dat moeten zien. Iedereen ziet het. Groningen doet hem niet voor niks weg, want centrale verdedigers in die leeftijdsgroep, die liggen niet voor het oprapen."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties