DONE DEAL: Oud-international Jetro Willems tekent bij FC Groningen

Het hing al even in de lucht, maar is nu officieel rond. FC Groningen heeft Jetro Willems tot het einde van dit seizoen vastgelegd, zo maakt de club bekend op haar website. De 28-jarige oud-international was zonder contract en trainde al een week mee met de eerste selectie van de Trots van het Noorden.

De 22-voudig speler van Oranje maakt nu op contractbasis met rugnummer 15 op zijn wedstrijdshirt het seizoen af in Euroborg.

Jetro Willems speelde meer dan driehonderd wedstrijden op het hoogste niveau, waaronder dus in de 1. Bundesliga en de Premier League. Naast ervaring in de Champions League en Europa League heeft Willems tevens 22 A-interlands voor Oranje op zijn naam staan. De meeste duels kwam hij uit voor PSV, waarmee hij zich ook in de kijker speelde van het Nederlands Elftal en actief was op het EK in 2012.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties