Drost: ''Met zo'n instelling gaat het natuurlijk al mis''

Jesper Drost kwam in 2015 over van PEC Zwolle. In gesprek met Voetbalzone geeft de middenvelder aan dat hij tijd nodig heeft gehad om zich aan te passen aan het niveau. ''Zelfs Chery had het eerst moeilijk.''

Drost geeft aan dat zijn ontvangst uitermate prettig was verlopen. ''Ik vond dat ik hier eigenlijk heel makkelijk geaccepteerd werd. De jongens probeerden me meteen overal bij de helpen.''

Op de vraag of de overstap naar de Trots van het Noorden nou zo groot was antwoordt hij: ''Ik denk het toch wel, zelfs Chery had het eerst moeilijk. Misschien heb ik het zelf toen niet helemaal door gehad, maar ik moest echt wel even wennen.''

"Het feit dat mijn overgang een transferrecord voor PEC Zwolle was, gaf misschien ook wel een beetje druk en een idee van 'ik moet het gelijk laten zien'. Met zo'n instelling gaat het natuurlijk al mis; het heeft altijd even tijd nodig", sluit Drost af.

Lees meer:
0 reacties