Duel met Excelsior in teken van afscheid: ''Een kind van de club''

FC Groningen speelt komende zondag de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Excelsior (14:30 uur) en dat duel zal ook in het teken staan van het afscheid nemen van vertrekkende spelers en trainers. Zo vertrekken hoofdtrainer Ernest Faber, assistent-trainer Marcel Groninger en de verdediger Kasper Larsen en Yoëll van Nieff de club.

"Traditiegetrouw nemen we na de laatste reguliere thuiswedstrijd in de competitie afscheid van vertrekkende mensen. Zondag zullen we daarom na afloop op het veld aandacht schenken aan onze vertrekkende hoofdtrainer Ernest Faber en zijn assistent Marcel Groninger", laat algemeen directeur Hans Nijland weten op de website van FC Groningen.

Er zal ook afscheid worden genomen van spelers, waaronder 'de jongen van de club' Van Nieff. "We nemen ook afscheid van de spelers, die ons na dit seizoen sowieso zullen gaan verlaten. Op dit moment zijn dat Kasper Larsen en Yoëll van Nieff. Met name voor Van Nieff wordt het een bijzondere middag, want de Stadjer mag met recht een kind van de club worden genoemd", vervolgde Nijland.

"Hij doorliep onze jeugdopleiding op Corpus den Hoorn en speelde bijna honderd wedstrijden in het eerste elftal. Zondag wordt voor Van Nieff – in ieder geval voorlopig – zijn laatste wedstrijd met FC Groningen in het Noordlease Stadion", aldus Nijland. Van Nieff speelde dit seizoen tot dusver twintig competitieduels waarvan zestien als basisspeler. 

Lees meer:
0 reacties