Faber en Kane blikken vooruit: ''Alles is gericht op maximaal resultaat''

Morgen speelt FC Groningen de belangrijke uitwedstrijd tegen Sparta in Rotterdam. De ploeg van trainer Ernest Faber zit in een dip, maar moet er morgen toch weer staan. Faber en Todd Kane, die na lang blessureleed terugkeert bij de selectie van FC Groningen, blikken tegenover fcgroningen.nl vooruit. 

Faber: ''Alles is gericht op maximaal resultaat, en dat moet ook de instelling zijn. Het is fantastisch dat er 200 supporters meereizen, dat geeft ons extra energie om daar een resultaat te behalen.'' Over opponent Sparta zegt hij het volgende: ''Sparta speelt vol huis, we moeten vanaf de eerste minuut laten zien wat onze ambitie is in de wedstrijd. We moeten ook een beetje geluk afdwingen. Daarbij moeten we vooral energie in elkaar en het team blijven steken. Alles doen aan de zaken waarop je zelf invloed hebt. Positief blijven en de opdrachten zo goed mogelijk proberen uit te voeren. Het moeilijkste en tegelijk het belangrijkste van voetbal is die overwinning binnen te halen. Daaruit kunnen we dan weer vertrouwen putten. Dat is heel belangrijk voor de komende periode.”

Todd Kane hoopt morgen terug te keren op het veld na lang blessureleed. ''Klaar voor zondag. Het was de laatste weken erg frustrerend om op de bank te zitten tijdens een nederlaag, je wilt het team graag helpen. Ik waardeer onze supporters, omdat het ook frustrerend is om vervolgens je ploeg te zien verliezen. Maar ik hoop dat ze trots kunnen zijn op onze prestatie morgen en hopelijk pakken we de winst.''

 

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
12 NEC 34 -3 39
13 Fortuna Sittard 34 -23 36
14 FC Volendam 34 -29 36
15 Excelsior 34 -39 32
16 FC Emmen 34 -32 28
17 SC Cambuur 34 -43 19
18 FC Groningen 34 -44 18
Bekijk de hele stand