FC Groningen benaderde Buijs dit seizoen: "Dan had ik het gedaan"

Danny Buijs
Danny Buijs Foto: © Pro Shots

FC Groningen heeft gekeken of het mogelijk zou zijn om trainer Danny Buijs terug naar de club te halen. Zes wedstrijden voor het einde zou Buijs de vervanger moeten zijn van Dennis van der Ree.

De bedoeling was dan ook dat Buijs tegen RKC weer op de Groningse bank zou zitten en daags voor het duel werd hij benaderd. Vorig jaar nam Buijs afscheid van FC Groningen, maar is dus nu weer gepolst om het stokje over te nemen van de interim-trainer Dennis van der Ree. Buijs bevestigt zelf tegenover RTV Noord dat hij is benaderd door de Groningers.

"Als ze me in december of januari hadden gevraagd, dan had ik het waarschijnlijk wel gedaan. Maar richting het einde van het seizoen had het geen nut meer", vertelde Buijs afgelopen maandag in de podcast De Koffiecorner. Maandag vertelde Buijs echter niet dat hij benaderd was door de club. Na de 'nee' van Buijs besloot FC Groningen het seizoen af te maken met Van der Ree.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties