FC Groningen doet verkoop: "Zijn we van beide kanten tevreden over"

Mark-Jan Fledderus
Mark-Jan Fledderus Foto: © Pro Shots

FC Groningen neemt afscheid van Sam Schreck. FC Erzgebirge Aue neemt de middenvelder over, waar hij het afgelopen jaar ook al bij de Duitse club actief was.

Erzgebirge Aue had een optie tot koop in het huurcontract, maar lichtte die niet na de degradatie naar de 3. Bundesliga. Toch mag de speler nu vertrekken en kiest hij voor deze club. FC Groningen was nooit zijn club: hij kwam 27 keer in actie.

Technisch directeur Mark-Jan Fledderus is tevreden. "Na zijn verhuurperiode in het afgelopen seizoen was ook voor het komende seizoen het perspectief van Sam richting het eerste elftal van FC Groningen niet groot. Voor beide partijen was het wenselijk te zoeken naar een definitieve oplossing voor de situatie van Sam. Die hebben wij weten te vinden met FC Erzgebirge Aue", reageert hij op de clubsite.

"Daar zijn we van beide kanten tevreden over. Wij danken Sam hartelijk voor zijn inspanningen bij FC Groningen en wensen hem heel veel succes in het verdere verloop van zijn carrière", besluit hij.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties