FC Groningen doet zaken met United: "Gesproken met Van de Beek"

Noam Emeran
Noam Emeran Foto: © Pro Shots

FC Groningen heeft zich versterkt met Noam Emeran. De aanvaller komt over van Manchester United en tekent een vierjarig contract bij De Trots van het Noorden.

FC Groiningen leek Emeran te huren, maar is er uiteindelijk toch in geslaagd hem definitief vast te leggen. "Ik heb er zin in", reageert hij via de kanalen van zijn nieuwe club. "FC Groningen heeft een goed plan met me en uit de gesprekken bleek dat de club mij goed kende als speler. Dit is voor mij de beste keuze om me zowel op het veld als daarbuiten te ontwikkelen."

"Mijn doelen zijn natuurlijk om veel te spelen, goals te maken, assists te geven, kortom een betere versie van mezelf te worden", aldus Emeran. "Ik heb in de voorbereiding geregeld bij het eerste team van Manchester United meegedaan. Ploeggenoot Donny van de Beek vertelde me dat FC Groningen een goede club is, met veel support en familiair."

"Ik heb een video gezien van de supporters tijdens de vorige thuiswedstrijd. Ze willen echt strijden voor hun club en ik wil strijden voor de supporters", zegt de aanvaller.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties