FC Groningen en FC Dordrecht delen de punten in de Euroborg

FC Groningen juicht na een treffer van Romano Postema
FC Groningen juicht na een treffer van Romano Postema Foto: © Orange Pictures

FC Groningen moet genoegen nemen met een puntje tegen FC Dordrecht. In de Euroborg eindigde het duel tegen de Schapenkoppen in 1-1.

De bezoekers kwamen zondag middag snel op voorsprong via de Rene Kriwak, die zijn zesde doelpunt van het seizoen maakte. Het Groningse antwoord kwam echter razendsnel via Romano Postema. De aanvaller kopte knap raak uit een hoekschop. De ploeg van Dick Lukkien werd gevaarlijker dan Dordrecht, maar kwam niet meer tot scoren voor rust.

Diep in de tweede helft was er opnieuw een hoekschop nodig voor treffer van FC Groningen. Dit keer was Marvin Peersman de gelukkige doelpuntenmaker tegen zijn oude club. Lang kon het thuispubliek in de Euroborg echter niet genieten van de voorsprong, want een kleine tien minuten later maakte Jari Schuurman de gelijkmaker.

Veel heeft FC Groningen niet aan het puntje. Na dertien wedstrijden blijft De Trots van het Noorden steken op een vijftiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie.

FC Groningen 2-2 FC Dordrecht

9' 0-1 Kriwak
10' 1-1 Postema
69' 2-1 Peersman
77' 2-2 Schuurman

Opstelling FC Groningen: Jurjus, Rente, Balker, Peersman, Prins, Pelupessey, Hove, Schreuders, Van Bergen (77' Määttä), Valente (82' Van Veen), Postema

Lees meer:
0 reacties