FC Groningen haalt zomerversterking op bij Jong Ajax: "Goede basis"

Nordin Musampa maakt na het seizoen transfervrij de overstap van Ajax naar FC Groningen. De verdediger heeft voor drie seizoenen getekend bij de Trots van het Noorden, meldt de club via de eigen kanalen.

De 20-jarige verdediger was de laatste seizoenen een vaste waarde in Jong Ajax. Zijn debuut in Ajax 1 maakte de mandekker niet. “Nordin heeft een goede basis en voorwaarden om een interessante speler te worden voor FC Groningen”, legt Mark Jan Fledderus van FC Groningen uit. “Nordin is op het eerste oog wellicht een wat minder opvallende speler. Maar als je onder de radar kijkt en hem intensief analyseert, zie je heel veel goede dingen.”

Musampa krijgt bij FC Groningen de kans zichzelf te laten zien in de Eredivisie. “Hij is positioneel sterk, rustig aan de bal en heeft een goed voetballend vermogen. Nordin is niet de langste verdediger, maar heeft wel een zeer behoorlijke sprongkracht en snelheid. Wij zijn heel benieuwd hoe Nordin zich de komende seizoenen bij ons gaat ontwikkelen. Wij hebben daar goede verwachtingen van.”

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties