VIDEO | Samenvatting: FC Groningen scoort 4 keer tegen Jong PSV

FC Groningen heeft maandagavond weer een lekkere overwinning geboekt. Bij rust stond de ploeg van Dick Lukkien al 4-0 voor tegen Jong PSV.

Na de teleurstellende nederlaag tegen ADO Den Haag afgelopen vrijdag was FC Groningen weer toe aan een overwinning. De beloften van PSV verloren vrijdag ook van De Graafschap en ook in Groningen was het maandagavond al snel gebeurt. Een fout van de doelman leidde de eerste goal van de Trots van het Noorden in, waarna voor rust nog drie keer werd gescoord door FC Groningen.

Na rust hielden de Eindhovenaren het doel schoon, maar deden zelf niks terug aan de andere kant van het veld. De overwinning brengt FC Groningen naar de vijfde plaats, vijf punten achter koploper Roda JC. Jong PSV staat nu elfde, maar heeft slechts een punt minder dan de tegenstander van maandag.

FC Groningen 4-0 Jong PSV

1-0 11' Määttä
2-0 22' Van Veen
3-0 32' Abraham
4-0 42' Balker

Opstelling FC Groningen: Verrips, Rente (64' Blokzijl), Balker, Peersman, Määttä, Emeran (46' Turay), Hove, Bacuna (63' Pelupessey), Abraham (63' Irandust), Van Veen, Valente (82' Van Bergen)

Opstelling Jong PSV: Peersman, Van de Riet (79' Bos), Jimenez, Dagasan, Kwaaitaal (46' Muinos), Van den Heuvel, Nassoh, Gilbert (89' Van Duiven), Bawuah (74' Zimuangana), Uneken, Houben

Lees meer:
0 reacties