"FC Groningen heeft het toch heel behoorlijk gedaan tegen Ajax"

Florian Kruger na zijn goal tegen Ajax
Florian Kruger na zijn goal tegen Ajax Foto: © Pro Shots

FC Groningen heeft dinsdagmiddag in een lege Euroborg niet weten te winnen van Ajax. De Trots van het Noorden verloor het inhaalduel met de Amsterdammers met 2-3. Analist Jan Mennega probeerde toch nog iets opbeurends te vinden onder de treurige omstandigheden waarin de wedstrijd werd gespeeld.

"Ze gooien, ondanks dat ze niets meer hebben om voor te strijden, er niet met de pet naar", zegt Mennega tegen het Dagblad van het Noorden. "FC Groningen oogde wel vastberaden om er nog iets van te maken. Voor een vol stadion was dit een mooie wedstrijd geweest. Het was goed om te zien dat FC Groningen het ondanks de omstandigheden en het feit dat het doek al gevallen is er toch nog vol voor ging."

"Je koopt er niets meer voor, maar ze hebben het toch heel behoorlijk gedaan. Er zat best wilskracht in. Je hebt er niet veel aan, maar ik denk dat de thuiskijker zich in ieder geval best heeft vermaakt. De spelers hoefden het deze keer niet voor het publiek te doen, maar ze deden het dan in ieder geval voor zichzelf. Blijkbaar zit er toch nog iets van eergevoel in de ploeg", aldus Mennega.

Lees meer:
0 reacties