FC Groningen komt met info over verlengingsperiode seizoenkaarten

De supporters van FC Groningen tijdens de pitch invasion
De supporters van FC Groningen tijdens de pitch invasion Foto: © BSR Agency

FC Groningen keert komend seizoen terug in de Eredivisie, na de winst op Roda JC van vrijdagavond. De Trots van het Noorden komt zaterdag gelijk met informatie over de verlengingsperiode van de seizoenkaarten.

Aanstaande maandag om 12.00 uur start de verlengingsperiode voor huidige seizoenkaarthouders. Zij ontvangen maandag hierover een mail.

Voor huidige seizoenkaarthouders staat de reservering in hun persoonlijke FC Groningen Ticketshopaccount vanaf maandag 13 mei 12.00 uur klaar. Wanneer de seizoenkaarthouder inlogt in de FC Groningen Ticketshop is de reservering daar te vinden. Plaatsen die afgelopen seizoen niet door seizoenkaarthouders werden bezet, gaan maandag 12.00 uur in de vrije verkoop.

In de week na de verlengperiode organiseert FC Groningen meerdere ruildagen voor supporters die – indien mogelijk – willen ruilen van plaats of tribune(deel). Alleen supporters die hun huidige seizoenkaart uiterlijk zondag 23 juni hebben verlengd, komen in aanmerking voor de ruildagen.

De ruildagen zijn:

  • Dinsdag 25 juni: supporters in de huidige vakken A en H (stoelnummer 1 tm 18).
  • Woensdag 26 juni en donderdag 27 juni: supporters op de Noordtribune die van sector willen ruilen.
  • Vrijdag 28 juni: reguliere ruildag voor alle seizoenkaarthouders.  

De seizoenkaart is te betalen via Ideal, PayPal, Visa, Mastercard en eenmalige incasso. Ook is het mogelijk om de seizoenkaart in verschillende termijnen te betalen. Wanneer er geen verandering plaatsvindt in de naam op de seizoenkaart, het vak, het tribune(deel) of de stadioningang zal het huidige pasje niet worden vervangen. Bewaar de huidige seizoenkaart dus goed. 

Hulp nodig bij het verlengen? Kom dan op dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur langs bij de balie bij de hoofdingang van Euroborg. Hier kan de kaart ook per PIN of contant worden afgerekend.

Lees meer:
0 reacties