'FC Groningen laat oude bekende Bakker meetrainen in de voorbereiding'

Nick Bakker
Nick Bakker Foto: © Pro Shots

Nick Bakker mag zich in de voorbereiding op het nieuwe seizoen laten zien bij FC Groningen. De verdediger speelde eerder bij SC Heerenveen, waar hij transfervrij vertrok en een avontuur bij Al Arabi aanging. Dat werd geen succes, waardoor hij nu al maanden zonder club zit.

Bakker trainde de afgelopen maanden mee bij FC Emmen, maar een contract zat er nog niet in. Nu neemt hoofdtrainer Dick Lukkien hem mee naar FC Groningen, de club waar de mandekker de jeugdopleiding doorliep en debuteerde in het betaald voetbal.

Overigens moet Bakker zich nog wel bewijzen voor hij zijn handtekening mag zetten onder een contract in de Euroborg, weet Voetbal International te melden. De voetballer moet aantonen dat hij fit is. Daarna gaan de onderhandelingen over een verbintenis pas beginnen.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties