FC Groningen mist vertrouwen: "Dat deed enorm veel met ons"

Dick Lukkien
Dick Lukkien Foto: © Orange Pictures

Dick Lukkien is erg teleurgesteld in de nederlaag van FC Groningen. ADO Den Haag was in de Euroborg met 0-1 te sterk.

Na afloop geeft de oefenmeester bij RTV Noord aan dat het een flinke tegenvaller is. "Dit komt hard aan, omdat dit een nederlaag is die we niet mogen lijden", meent hij. "Ik vind dat je dit soort wedstrijden moet winnen, dat hebben we nagelaten." Lukkien zag zijn ploeg in eerste instantie goed beginnen. "Alleen de eerste de beste tegenstoot ligt binnen. Dat deed enorm veel met ons, dus het vertrouwen is nog te broos."

Dat vertrouwen kan alleen toenemen als er veel gewonnen wordt, legt Lukkien uit. "We moeten geloof houden in wat we doen met zijn allen. Ik denk dat wij voldoende kwaliteit hebben om ons te mengen in de strijd om de bovenste plekken, alleen op dit moment klinkt dat misschien een beetje aanmatigend, omdat we gewoon niet goed genoeg gespeeld hebben."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties