FC Groningen moet vrezen voor transfer: ''Er is contact geweest''

FC Groningen raakt Samir Memisevic mogelijk kwijt. De 25-jarige verdediger wordt namelijk begeerd door Celtic, dat bevestigt Memisevic zelf.

"Voor zover ik weet, is er contact geweest. Maar er is nog niets concreets aangeboden. Dus op dit moment is het enkel bij talk gebleven", zegt de Bosniër in gesprek met de Daily Record. Memisevic heeft een aflopend contract bij FC Groningen, maar de club heeft een optie om de verbintenis met één jaar te verlengen.

"Er zijn nog veel meer clubs geïnteresseerd, want mijn contract loopt binnenkort af", verklapt Memisevic. "FC Groningen wil verlengen en heeft mij al een driejarige aanbieding gedaan. Het is een belangrijk moment voor mij en ik moet rustig nadenken over wat het beste is voor mij en mijn carrière."

De verdediger sluit ook een langer verblijf in het Hitachi Stadion niet uit. "Op dit moment zit ik bij FC Groningen en het gaat hier erg goed met mij. Misschien blijf ik wel in Nederland. Ik heb het naar mijn zin." Celtic plukte in het verleden al Virgil van Dijk weg bij FC Groningen.

Lees meer:
0 reacties