FC Groningen op rapport: Twee uitblinkers en twee onvoldoendes

Peter Leeuwenburgh
Peter Leeuwenburgh Foto: © Orange Pictures

FC Groningen speelde zondagmiddag doelpuntloos gelijk op bezoek bij FC Emmen. De ploeg van Frank Wormuth kon het succes van vorige week geen vervolg geven in Emmen. Voetbal International zag twee uitblinkers bij FC Groningen en zag twee spelers ruim onder de maat spelen.

Peter Leeuwenburgh en Radinio Balker worden door het tijdschrift gezien als de twee uitblinkers aan de zijde van FC Groningen. De doelman keerde terug onder de lat en speelde een puike wedstrijd. Balker speelt al tijden vol overtuiging en deelde in Emmen ook niet mee in de malaise. Beide spelers werde beloond met een zeven voor hun optreden.

Cyril Ngonge en Ragnar Oratmangoen presteerden tegen FC Emmen onvoldoende. Het spel van Oratmangoen werd met een 5 gewaardeerd, terwijl Ngonge het met een schamele 4,5 moet doen.

Cijfers FC Groningen volgens Voetbal International:

Leeuwenburgh 7
Kasanwirjo 6
Te Wierik 6,5
Balker 7
Määtä 6
Duarte 6
Pelupessy 6,5
Ngonge 4,5
Krüger 5,5
Oratmangoen 5
Pepi 5,5

Wormuth 5,5

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties