'FC Groningen richt pijlen op Pepi-vervanger uit Schotse competitie'

Kevin van Veen
Kevin van Veen Foto: © Pro Shots

FC Groningen is op zoek naar een vervanger van Ricardo Pepi. Daarbij is de Trots van het Noorden uitgekomen bij Kevin van Veen, zo meldt RTV Noord.

De 31-jarige Van Veen scoort er dit seizoen op los bij FC Motherwell. De Brabantse spits speelde eerder bij PSV, Helmond Sport, Dijkse Boys, UDI'19, JVC Cuijk en FC Oss. Daarna maakt hij de overstap naar Scunthorpe United FC uit League One. Van Veen werd daarna nog verhuurd aan SC Cambuur, speelt bij Northampton Town en keert daarna terug bij Scunthorpe.

In 2021 maakt de spits de overstap naar het Schotse FC Motherwell. Dit seizoen scoort hij erop los: 25 goals in 38 wedstrijden. Afgelopen week scoorde Van Veen voor de elfde wedstrijd op rij een doelpunt. Eerder liet hij al weten graag terug te keren naar Nederland. Van Veen staat nog een jaar onder contract in Schotland.

Volgens RTV Noord is algemeen directeur Wouter Gudde onlangs naar Schotland afgereisd om met Van Veen te praten over een eventuele overstap. Van Veen zou open staan voor een transfer naar FC Groningen.

Lees meer:
0 reacties