FC Groningen speelt tegen Omlandia: ''Zoiets maak je niet zo vaak mee''

FC Groningen sluit op 15 mei het huidige seizoen af met een oefenwedstrijd tegen tweedeklasser Omlandia uit Ten Boer en de amateurclub kijkt al uit naar het duel. Omlandia-voorzitter Johan Bos blikte in gesprek met EemsmondSport vooruit op het oefenduel.

"De spelers en staf van Omlandia kijken al een tijdje uit naar deze wedstrijd. Zoiets maak je tenslotte niet zo vaak mee in je voetballoopbaan. En neem ook van mij aan dat er door onze vrijwilligers vele uren zijn ingestoken om dit allemaal mogelijk te maken", vertelde Bos.

"Op zo’n korte termijn een wedstrijd als deze organiseren is eigenlijk ook topsport. Ik hoop dat veel voetballiefhebbers Ten Boer weten te vinden op 15 mei en hopelijk kunnen we uiteindelijk terugzien op een onvergetelijke avond", aldus de voorzitter van Omlandia.

De oefenwedstrijd tussen Omlandia en FC Groningen begint op dinsdagavond 15 mei om 19:00 uur. Het duel wordt afgewerkt aan de Sportlaan in Ten Boer. Om de wedstrijd te kunnen organiseren betalen volwassenen 7,50 euro voor een kaartje voor een staanplaats. Tribunekaarten zijn ook verkrijgbaar, maar deze kosten tien euro. Kinderen tot en met achttien jaar betalen vier euro voor een kaartje.

Lees meer:
0 reacties