FC Groningen-speler steunt Feyenoorder: "Hoop dat het meevalt"

Calvin Stengs in tranen
Calvin Stengs in tranen Foto: © Pro Shots

FC Groningen-speler Jorg Schreuders hoopt dat de blessure van Calvin Stengs meevalt. Dat vertelde de middenvelder tegenover VoetbalPrimeur.

De aanvaller van Feyenoord moest gisteren per brancard het veld verlaten nadat Marvin Peersman een overtreding op hem had gemaakt. Stengs was in tranen toen hij het veld moest verlaten. De Feyenoorder heeft al een verleden met knieblessures. In 2017 stond hij als speler van AZ daardoor al 14 maanden langs de kant.

Schreuders hoopt dat het meevalt. "Ik heb hem net toevallig teruggezien in de kleedkamer. Ik kreeg het op het veld niet helemaal mee, maar dat zag er heel vervelend uit. Ik weet niet wat er precies aan de hand is, maar ik hoop dat hij niet te geblesseerd is, want dat zou verschrikkelijk zijn."

De middenvelder van FC Groningen weet echter niet zo goed of de overtreding van zijn teamgenoot te hard was. "Ik heb het niet heel goed gezien. Ik heb het net even snel teruggekeken, maar nog niet goed genoeg om dat te kunnen zeggen. Als dat de situatie is, dan is dat echt verschrikkelijk. Ik hoop dat het dan meevalt en hij spoedig weer op het veld staat. Hij is gewoon een fantastische speler om naar te kijken", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties