FC Groningen stuurt ernstig bedreigde Paulos Abraham op vakantie

Paulos Abraham
Paulos Abraham Foto: © Orange Pictures

Paulos Abraham komt dit kalenderjaar niet meer in actie voor FC Groningen. Na bedreigingen aan het adres van de speler heeft FC Groningen besloten om Abraham vervroegd op vakantie te sturen.

Abraham kwam deze week in opspraak toen bekend werd dat zijn american stafford een chihuahua had doodgebeten. De vriendin van de speler van Groningen zou geld hebben geboden aan de eigenaar van de chihuahua, als ze geen contact met de politie zouden opnemen. Sinds het voorval moet de hond van Abraham met een muilkorf rondlopen, maar volgens omwonenden gebeurt dit met de nodige willekeur.

RTV Noord meldde vrijdag dat sommige buurtbewoners met pepperspray of een mes de straat op gaan, omdat ze bang zijn voor de hond van Abraham. FC Groningen was ontstemd omtrent de berichtgeving en boycot RTV Noord nu.

FC Groningen meldt nu dat er al langere tijd sprake is van dreigementen aan het adres van Paulos Abraham en zijn vriendin. De Zweed heeft gisteren dusdanig ernstige bedreigingen ontvangen dat FC Groningen de situatie rondom de speler zo onveilig vindt, dat de club heeft besloten om de 20-jarige Abraham vervroegd op vakantie te sturen. De club is inmiddels op zoek naar andere huisvesting.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties