'FC Groningen voerde al gesprek met voormalig middenvelder Bacuna'

Leandro Bacuna in gevecht om de bal met Michael Bradley
Leandro Bacuna in gevecht om de bal met Michael Bradley Foto: © Pro Shots

FC Groningen is druk bezig met de samenstelling van de selectie voor volgend seizoen, wanneer de club uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie. De Trots van het Noorden zou duidelijk inzetten op de komst van ervaren spelers.

Zo staan Leandro Bacuna en Mica Pinto op de lijst in de Euroborg. Dat meldt VoetbalPrimeur. De 29-jarige Pinto loopt deze zomer uit zijn contract bij Sparta Rotterdam en zou dus de overstap naar FC Groningen kunnen maken, maar de linksback uit Luxemburg mikt zelf momenteel op een grotere club.

Ook de naam van voormalig FC Groningen-speler Leandro Bacuna staat op een lijstje. De 31-jarige middenvelder staat momenteel onder contract bij Championship-club Watford. Volgens VoetbalPrimeur hebben Bacuna en FC Groningen al 'voorzichtig met elkaar gesproken'.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties