FC Groningen waagt poging voor Bijl: "Ben wel in contact met hem"

Glenn Bijl
Glenn Bijl Foto: © Orange Pictures

Glenn Bijl wordt mogelijk de nieuwe rechtsback van FC Groningen. De Trots van het Noorden gaat een poging wagen om hem tot het einde van het seizoen vast te leggen.

De FIFA maakte maandag namelijk bekend dat spelers uit Rusland tot de zomer mogen vertrekken bij hun club na de Russische inval in Oekraïne. FC Groningen gaat nu proberen om de 26-jarige Bijl tot komende zomer te strikken.

Technisch directeur Mark-Jan Fledderus zegt dat het zich allemaal nog in een pril stadium bevindt. "Ik heb dit ook nog niet met de technische staf besproken. We zijn nu aan het uitzoeken hoe de nieuwe regels precies zijn", vertelt hij in gesprek met RTV Noord. "Glenn kan voor ons een interessante speler zijn en ik ben op dit moment ook wel wat in contact met hem."

Spelers uit Rusland hebben tot 10 maart de mogelijkheid om tot een akkoord te komen met hun club. Als dat niet lukt, hebben ze het recht om het contract op te schorten tot 30 juni en mogen dan transfervrij elders tekenen. De speciale transferwindow is geopend tot 7 april. Op dit moment stelt de FIFA dat spelers uit Oekraïne en Rusland na afloop van het huidige seizoen terug moeten keren naar hun club.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties