FC Groningen wijst bod van 10 (!) miljoen af: "Heel teleurgesteld"

Mark-Jan Fledderus bij de microfoon van ESPN
Mark-Jan Fledderus bij de microfoon van ESPN Foto: © Pro Shots

FC Groningen heeft een bod van tien miljoen euro op Jørgen Strand Larsen afgewezen, zo weet Reon Boeringa te melden op de website van VI. Zaakwaarnemer Tore Pedersen baalt dat de club de Noorse centrumspits (nog) niet wil laten vertrekken.

"We zijn heel teleurgesteld over hoe Mark-Jan Fledderus en FC Groningen deze zomer zijn omgesprongen met de biedingen", reageert hij. "Toen Jørgen vorig seizoen rond deze tijd buiten het elftal viel, hebben we niet ons eigen plan getrokken, maar zijn we samen opgetrokken met de club. In dat licht is de houding van de club nu erg teleurstellend", besluit Tore Pedersen.

Strand Larsen - die ook in de belangstelling stond van Bologna en Middlesbrough - heeft overigens nog een contract voor twee seizoenen bij FC Groningen met een optie voor nog een jaar, waardoor de noorderlingen de hoofdprijs kunnen vragen voor de lange aanvaller.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties