'FC Groningen wijst recordaanbieding op Jørgen Strand Larsen af'

Jørgen Strand Larsen
Jørgen Strand Larsen Foto: © Pro Shots

FC Groningen is niet van plan om Jørgen Strand Larsen deze transferperiode te verkopen. De Trots van het Noorden heeft een recordaanbieding op de spits afgewezen.

Volgens bronnen uit Noorwegen bracht Middlesbrough een bod op Strand Larsen uit van meer dan 11 miljoen euro, meldt het Algemeen Dagblad. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus nam daar geen genoegen mee en veegde het bod van tafel. Middlesbrough haakte vervolgens af in de strijd om de Noorse goalgetter.

FC Groningen had met een bedrag van elf miljoen euro een record kunnen vestigen. In 2009 werd Marcus Berg voor 9,5 miljoen euro door Hamburger SV overgenomen van FC Groningen, wat nog altijd een recordtransfer is voor de noordelingen. Naar verluidt sprak FC Groningen eind vorig seizoen met het management van Strand Larsen af dat de Noor voor zo'n dertien miljoen euro mocht vertrekken. Die som gold tot een week voor de start van de competitie.

Naast Middlesbrough heeft ook het Italiaanse Bologna een bod bij FC Groningen neergelegd. Salernitana, dat eveneens uitkomt in de Serie A, zou zich ook hebben gemeld.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties