'FC Groningen wil stunten met komst van Sparta-speler Pinto'

Mica Pinto
Mica Pinto Foto: © Pro Shots

FC Groningen wil zich versterken op de backpositie en wil dat gaan doen met een opvallende naam: Mica Pinto zou naar Groningen moeten komen. Opvallend daar Pinto een zeer sterk seizoen draait met zijn club.

Pinto is transfervrij op te halen, daar contractonderhandelingen met Sparta op niks uit liepen. Het gat tussen vraag en aanbod was te groot in de salariseisen. Volgens Voetbal International zou Groningen wel bereid zijn te voldoen aan zijn eisen. Er zou inmiddels al een fors aanbod bij hem neergelegd zijn.

Groningen heeft wel de nodige concurrentie in de strijd om Pinto. Diverse Eredivisieclubs zouden de komst van de back wel zien zitten en aan opties dus geen gebrek voor hem. Pinto zou eerst in hebben gezet op een vertrek naar het buitenland, maar het forse aanbod van Groningen doet hem toch twijfelen.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties