FC Groningen zonder Te Wierik en Duarte: vier twijfelgevallen

160740 50a3be3dade2e9f0ade752934d023d3e
160740 50a3be3dade2e9f0ade752934d023d3e

FC Groningen treedt vrijdagavond gehavend aan bij de thuiswedstrijd tegen FC Twente. Trainer Danny Buijs kent de nodige blessuregevallen.

Mike te Wierik, Laros Duarte en Radinio Balker komen sowieso niet in actie. Het drietal kampt met een blessure. Te Wierik werd vrijgesproken na zijn rode kaart tegen Vitesse, maar miste afgelopen weekend ook al de uitwedstrijd tegen Ajax vanwege een blessure. Duarte en Balker kwamen ook niet in actie in de Johan Cruijff ArenA.

Naast het drietal zijn er ook nog een aantal twijfelgevallen bij FC Groningen. Achter de namen van Cyril Ngonge, Daleho Irandust, Paulos Abraham en Bart van Hintum staat een vraagteken. "We hebben twee of drie behoorlijke twijfelgevallen, of jongens die zeker niet maximaal inzetbaar gaan zijn", laat trainer Danny Buijs weten bij FC Groningen TV. "Cyril is er daar één van."

"Met Daleho moeten we goed kijken hoe dat gaat", vervolgt hij. "Paulos moeten we nog bekijken, dus dat zijn nog wel een paar jongens waarmee we moeten kijken hoe het gaat. Dat geldt ook voor Bart. Hij heeft dinsdag wel weer getraind, maar kon gisteren niet op de training zijn door privé-omstandigheden. Hij komt vandaag wel weer op de club, dus ook dat zullen we moeten bekijken richting morgen."

Het duel tussen FC Groningen en FC Twente begint vrijdagavond om 20.00 uur.

Lees meer:
0 reacties