'Fledderus in beeld als technisch directeur bij Nederlandse topclub'

Mark-Jan Fledderus
Mark-Jan Fledderus Foto: © Pro Shots

PSV is na het vertrek van John de Jong nog altijd op zoek naar een opvolger in de functie van technisch directeur. De Eindhovenaren zouden denken aan een tweemanschap, waarbij de club de vacature eerst intern zou willen oplossen.

Hierin zouden Jan Vennegoor of Hesselink en Ernest Faber als belangrijkste kandidaten gelden voor PSV, zo weet De Telegraaf. Beiden kennen de clubfilosofie door en door, maar hebben weinig concrete werkervaring. Hierdoor overweegt PSV om, in navolging van Ajax met Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar, met een duo te gaan werken. Hierbij zou de nieuwe technisch directeur worden bijgestaan door een ervaren rechterhand.

Eerder werd al bekend dat een belangrijke kandidaat voor de positie Jordy Zuidam is. De directeur voetbalzaken zit al sinds 2015 op deze functie bij FC Utrecht en is hiermee de langst dienende technisch eindverantwoordelijke in de Eredivisie. Ook de naam van Mark-Jan Fledderus, technisch directeur van FC Groningen is gevallen in Eindhoven. Hij was eerder al de technische baas bij Heracles Almelo, waar hij ook goede financiële resultaten kan overleggen.

Lees meer:
0 reacties