Fledderus 'moeilijke man': "Heeft intern met bijna iedereen bonje"

FC Groningen speelt woensdagavond de uitwedstrijd tegen FC Twente. De ploeg van trainer Danny Buijs kan in Enschede een negatief clubrecord evenaren, maar maakt ook nog kans op deelname aan de play-offs om Europees voetbal.

"FC Groningen is wel een moeilijke tegenstander", zegt oud-international Andy van der Meijde bij VoetbalTijd. "FC Twente heeft wel verrast en doen het goed, dus ik ga er wel vanuit dat FC Twente wint. Ik denk 2-1."

Spelersmakelaar René Wagelaar heeft geen hoge pet op van FC Groningen. "FC Groningen is in de laatste zes wedstrijden acht keer over de middenlijn geweest. Die gaan niet winnen, dat wint FC Twente", aldus Wagelaar, die weet dat er onrust is bij de noordelingen.

"Met Fledderus heb je het voorbeeld van hoe het niet moet in de groep", geeft Wagelaar aan. "Die heeft intern met bijna iedereen bonje. Ja, dat is een moeilijke man. Die hele sfeer daar, vraag maar aan spelers die weggaan."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties