Fledderus smeekte beelden slaan niet te delen: "Zielig mannetje"

Mark-Jan Fledderus deelt een tik uit in een amateurwedstrijd
Mark-Jan Fledderus deelt een tik uit in een amateurwedstrijd Foto: © Screenshot RTV Noord

Mark-Jan Fledderus liet zich afgelopen weekend van zijn slechtste kant zien door bij zijn debuut als amateurvoetballer een tegenstander in het gezicht te meppen. Stefan Bleeker weet in de podcast De Koffiecorner van RTV Noord te melden dat de oud-prof verbolgen was over het feit dat die beelden uitgezonden gingen worden.

Bleeker vertelt wat er gaande was. "Ik was daar om de terugkeer van Fledderus vast te leggen. Om te laten zien wat daar gebeurt. Als hij een wereldgoal maakt, laten we dat ook zien. Waarom zijn we daar? Omdat we zijn uitgenodigd en omdat we een leuke reportage willen maken. Je probeert daar iets leuks en positiefs van te maken, maar als journalist zou ik totaal ongeloofwaardig zijn als ik dat (de klap, red.) niet zou uitzenden. Het is gewoon iets dat gebeurt."

Fledderus verzocht om de beelden niet uit te zenden, waar overigens niets mee werd gedaan. Bleeker: "Hij was nogal verbolgen dat ik die beelden ging uitzenden. 'Zielig mannetje', dit en dat. Dat zei hij tegen mij. Dat is misschien wel een beetje een probleem van hem. Dat hij niet begrijpt dat je daar bent om alles te registreren." Ook voormalig algemeen directeur van FC Groningen Hans Nijland, die voorzitter is van HSC deed een duit in het zakje. "Nijland verzocht om de nadruk niet op die klap te leggen. Maar hij weet ook wel hoe het werkt. Fledderus was helemaal verbolgen."

Lees meer:
0 reacties