'Fledderus troeft Noorse topclubs af met nieuwe linksachter'

Mark-Jan Fledderus bij de microfoon van ESPN
Mark-Jan Fledderus bij de microfoon van ESPN Foto: © Pro Shots

FC Groningen haalt Isak Dybvik Määttä naar Nederland. De twintigjarige Noorse verdediger van Aalesunds stond bij meerdere clubs op het verlanglijstje.

RTV Noord weet dat de deal zo goed als rond is. De voetballer, die op meerdere posities op de flanken kan spelen, tekent een vierjarig contract met de optie voor een vijfde jaar. Wat de Trots van het Noorden betaalt voor de Noor is niet bekend. Määttä lag nog anderhalf jaar vast bij zijn club.

Bij FC Groningen wordt hij gezien als linksback, maar de speler begon zijn carrière in de voorhoede. Door blessures van teamgenoten werd hij uit nood achterin neergezet en dat pakte dus uitstekend uit. Zo goed zelfs dat de Trots van het Noorden overtuigd is geraakt. Mark-Jan Fledderus troeft meerdere Noorse topclubs af.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties