Fledderus weg bij FC Groningen? "Ik kan en wil niet reageren"

Mark-Jan Fledderus bij de microfoon van ESPN
Mark-Jan Fledderus bij de microfoon van ESPN Foto: © Pro Shots

Mark-Jan Fledderus wordt gelinkt aan PSV. De Telegraaf meldt dat de technisch directeur van FC Groningen in het Philips Stadion op een lijstje staat om John de Jong op te volgen, die eerder deze maand opstapte bij PSV.

Fledderus wil niks zeggen over de berichtgeving. "Op dit soort dingen kan en wil ik niet reageren", zo vertelt de technisch directeur van FC Groningen in gesprek met RTV Noord. "Het enige dat ik kan zeggen is dat ik met FC Groningen bezig ben, want hier is momenteel genoeg te doen."

"Mocht de situatie veranderen, dan kom ik wel aan de lijn. Op dit moment is het geen issue in ieder geval", zo besluit Fledderus. Sinds het aantreden van Fledderus als technisch directeur begin 2019 heeft FC Groningen bijna vijftig miljoen euro binnengehaald op de transfermarkt.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties