Fledderus wijst bod van tien miljoen euro af: "We willen presteren"

FC Groningen heeft een bod van Middlesbrough naast zich neergelegd. De club zou naar veruidt meer dan tien miljoen euro kunnen krijgen voor Jorgen Strand Larsen, maar dat vindt Mark-Jan Fledderus niet genoeg.

"Laten we vooropstellen dat we allemaal enorm trots zijn op de ontwikkeling van Jorgen. Twee jaar geleden zagen we hem in Noorwegen. Een spits met hele goede voorwaarden: hij heeft lengte, snelheid en een goede basistechniek. Hij scoorde nog niet veel, maar wij zagen er veel potentie in", vertelt Fledderus tegenover het clubkanaal.

"Hij staat voor wat wij graag willen. De afgelopen drie jaar hebben we veel geld verdiend op de transfermarkt, maar we willen presteren en Jorgen eigenlijk graag houden", aldus de technisch directeur. De club wilde voor 'de absolute hoofdprijs' meewerken tot aan de laatste oefenwedstrijd. Het goede bedrag is toen niet geboden.

"Nu proberen we er alles aan te doen om Jorgen binnenboord te houden. Hij ziet zo'n stap zitten, maar snapt de club ook", stelt Fledderus. "Wij willen met Jorgen in gesprek over een opwaardering van zijn contract. Dat is de status op dit moment. Hoe het gaat lopen, weet niemand, maar wij gaan er alles aan doen om hem met binnenboord te houden."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Groningen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Groningen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties